events

 

5.
APR

Internasjonalt Karrieretorg 2018 - bestill stand!

Sted: Grand Hotel Terminus, Zander Kaaes gate 6
Påmeldingsfrist: onsdag 28. mars 2018 kl. 10.00

Bergen Næringsråd arrangerer i år Internasjonalt karrieretorg for tiende gang, vi ønsker din bedrift velkommen!

Internasjonalt karrieretorg kobler næringsliv med hundrevis av internasjonale kandidater med fagutdanning, bachelor, master eller phd-grad. Dette er en unik og kostnadsfri mulighet til å synliggjøre din bedrift og forberede den på morgendagen. Alle bransjer og fagbakgrunner er velkommen.

Bli med og vis hva vår region har å tilby dyktige utenlandske talenter og opplev hvilken kompetanse som finnes her. Helt kostnadsfritt!

 

 

23-24.
maY

NBBL - Økonomikonferansen 2018

Sted: Thon Hotel Opera, Oslo

Hva er vinneroppskriften? Hva gjør de som lykkes i dag? 23. og 24. mai arrangerer NBBL sin økonomikonferanse der målet er å gi deltagerne faglig påfyll og inspirasjon.
Finance Innovation holder innlegg med tema "Kan fintech bli en del av din vinneroppskrift?"

 

 

29.
MAY

SPENN - digitale kundeopplevelser i bank, finans og forsikring.

Sted: Sentralen i Oslo

Vil du lykkes med digitale kundeopplevelser?

SPENN-konferansen er Norges eneste konferanse om digitale kundeopplevelser i bank, finans og forsikring. Gå gjerne på fintech-konferansene, altså, men på SPENN bryr vi oss like mye om folk som om teknologi. For oss er teknologien middelet, ikke målet.

 

 

17-21.
SEP

Innovasjonsuken OPP 2018

opplogo2.png
 

Innovasjonsuken OPP skal være et arrangement for aktører med kunnskap, kompetanse eller erfaring innen innovasjon, entreprenørskap, forskning og forretningsutvikling. 

OPP dekker ulike bransjer og vi samarbeider gjerne med aktører som ønsker å være med å løfte frem hva regionen vår er god for! 

OPP skjer i tett samarbeid med partnere fra næringslivet og innovasjonsmiljøene i regionen. 

Målsetningen med OPP er å sette fokus på entreprenørskap og innovasjon – alt som er med til å bidra til å gjøre hverdagen vår bedre, gøyere og mer inspirerende.

 

PAST Events

 
FinansdagenVest_edjt.jpg

Finansdagen Vest

8. Mar 08.30-15.30, Peer Gynt salen, Grieghallen

Velkommen til en dag fullspekket med konkret inspirasjon fra både ledende innovasjonseksperter, nytenkende finansaktører, suksessfulle gründere og frem- overlente politikere.

Vi håper at du vil bli både inspirert, motivert og provosert til å ta initiativ for å skape ny vekst gjennom innovasjon i finansbransjen. 

AngelChallenge_edit.jpg

Angel Challenge 2018

8. Mar, 15:00-16.00, DnB Solheimsviken

Vil du være med å bidra til økt innovasjon og entreprenørskap? Eller hva med å utvide din investeringsportefølje til nye markeder og muligheter? 

Finance Innovation samarbeider med DNB og Angel Challenge og har gleden av å invitere investorer til et unikt utviklingsprogram. 

 

design_thinking_process_diagram_finance_edit.jpg

Design Thinking Workshop with Justin Ferrell 

27. Feb, i Media City Bergen

On the 27th of February, Finance Innovation will be hosting an exclusive workshop for members with Justin Ferrell from Stanford D.School.