17.
jan

Onsdag 17. januar
Kl. 08.00–10.00
Auditoriet, Jonsvollkvartalet (Sparebanken Vest)

Frokostmøte: Betaling i hurtig endring! (Fulltegnet)

Betalingsmarkedet er i radikal omveltning med endringer i brukeradferd, teknologiske nyvinninger og nye rammevilkår. Globale aktører er allerede tungt til stede i det norske betalingsmarkedet, og nye aktører banker på døren.

I Norge svarer 110 banker ved å samlet seg om Vipps, som slås sammen med BankID og BankAxept fra 1. august 2018.

- Gjennom dette grepet står det norske alternativet bedre rustet til å konkurrere mot de store utenlandske aktørene, sa Vippssjef Rune Garborg da sammenslåingen ble kjent.

Hva vil skje med norsk betalingsinfrastruktur? Hva innebærer sammenslåingen i praksis? Hvordan vil tjenestene bli utviklet i perioden som kommer? Hvordan vil konkurransebildet endre seg? Og hva vil det som nå skjer bety for norsk fintech?

Samtidig står Bergens-baserte Ticketco overfor viktige valg når de skal ut i et internasjonalt marked med sine tjenester og ta betalt for disse. Hvilke valg står de overfor? Hvilke løsninger velger de? Og hvorfor?

Onsdag 17. januar kommer Vippssjef Rune Garborg til Bergen for å snakke om utviklingen i norsk betalingsinfrastruktur og betydningen for norsk fintech. På frokostmøtet vil også Kåre Bottolfsen fra TicketCo fortelle om sine erfaringer med betaling i et internasjonalt marked. 

Velkommen til frokostmøte i regi av Finance Innovation.

 

Program:

08:00-08:30: Frokost og mingling

08:30-08:35: Velkommen (Atle Sivertsen, CEO Finance Innovation)

08:35-09:05: TicketCo satser globalt fra Bergen (Kåre Bottolfsen, CEO TicketCo)

09:05-09:35: Vipps i en brytningstid innen norsk betalingsformidling (Rune Garborg, Head of Vipps)

09:35-10:00: Paneldebatt / Q&A (ledet av Jan Erik Kjerpeseth)

(Forbehold om endringer)

Streaming for medlemmer (passordbeskyttet): https://www.financeinnovation.no/streaming-frokostmte-betaling-i-hurtig-endring