INFORMASJONSKAPSLER OG NYHETSBREV

For å kunne gi deg en helhetlig opplevelse av våre tjenester benytter vi informasjonskapsler på dette nettstedet. En informasjonskapsel (cookie) er små informasjonsfiler som lastes ned og lagres på datamaskinen når en nettside åpnes. Disse informasjonskapslene inneholder ikke opplysninger som identifiserer deg som person, kun anonymisert informasjon om nettstedsbruk.

Videre følger informasjon om hvilke informasjonskaplser vi benytter og til hvilket formål, samt hvordan vi bruker innsamlet informasjon, og hvordan du kan reservere deg mot dette.

Vårt nettsted benytter både første- og tredjepartsinformasjonskapsler. Det vil si at det opprettes informasjonskapsler for både oss og tredjepartsselskaper gjennom bruk av dette nettstedet. Partene er beskrevet nedenfor. Du kan når som helst stenge av for informasjonskapsler ved å velge dette i nettleseren din. Vi regner besøk av financeinnovation.no med informasjonskapsler skrudd på som samtykke til at vi kan bruke dem.

 

Analyse

På financeinnovation.no bruker vi Google Analytics som analyseverktøy. Dette bruker vi for å samle statistikk om bruken av nettsiden, slik at vi senere kan se hvilket innhold som engasjerer og hvordan vi kan optimalisere nettstedet til å bli best mulig.

IP-adressen din blir ikke lagret hos Google, og all informasjon om brukerne anonymiseres. Informasjonskapsler som lagres av Google Analytics har navn som starter med _ga, _gid og _gat. Du kan lese mer om disse informasjonskapslene sine funksjoner på Google sine sider.

Dersom du ikke ønsker at opplysninger fra besøkene dine skal registreres med Google Analytics kan du installere Google Analytics sitt nettlesertillegg for bortvelging. Dette vil også gjelde for alle nettsteder som bruker Google Analytics, og ikke bare financeinnovation.no.

 

Administrere informasjonskapsler

Du kan selv stille inn nettleseren din til å ikke bruke informasjonskapsler, samt at du kan slette alle informasjonskapsler som har blitt lagret tidligere. Dersom nettleseren din støtter «inkognitomodus» kan du benytte dette for at alle informasjonskapslene automatisk slettes når du lukker nettleseren din. Du kan lese mer om administrering i forskjellige nettlesere på nettvett.no.

 

Nyhetsbrev

Finance Innovation sender ut nyhetsbrev med jevne mellomrom for å holde medlemmer og øvrige interessenter oppdatert på arrangementer og aktuelle hendelser. Finance Innovation vil, ved ditt samtykke, utelukkende bruke informasjonen du oppgir ved registrering til å sende deg nyhetsbrev. Denne informasjonen lagres i nyhetsbrevtjenesten MailChimp, og lagres frem til du selv velger å slette dataene. Du kan melde deg av når som helst via lenke nederst i alle nyhetsbrev. Her vil du også finne en lenke til profilen din, hvor du får en oversikt over informasjonen du har oppgitt. Informasjonen som oppgis ved registrering er e-post, navn, bedrift og stilling. Disse dataene bruker vi i nyhetsbrevutsendelsen for å kunne holde en oversikt over hvor medlemmene i Finance Innovation kommer fra, og hvordan vi best mulig kan tilpasse nyhetsbrevet for at det skal være relevant for flest mulig av våre medlemmer.

Vi gir ikke ut informasjonen din til andre tredjeparter, og bruker den kun til nyhetsbrevformålet som beskrevet ovenfor.

 

Kontakt oss på info@financeinnovation.no dersom du har spørsmål eller ønsker at opplysningene skal slettes.