London Calling!

Vi setter kursen mot Europas fintech hub, London og ønsker deg som klyngemedlem velkommen til å bli med! PS: kun 15 ledige plasser, så her gjelder første mann/kvinne til mølla prinsippet!

Klyngen har som satsningsområde å bidra til vekst og verdiskaping innenfor norsk fintech for å styrke fokus, samarbeid, kunnskapsutvikling, innovasjonskraft og eksport. Og av og til må man ut, og se inn. Vi setter derfor kursen mot fintech huben London og vil gjennom to innholdsrike dager vise hva de beste gjør innenfor fintech-sfæren.

Sammen med klyngemedlem, Deloitte, vil vi sørge for at du blir oppdatert på nye trender og lover et fullspekket program med digital inspirasjon. Vi håper at alle som blir med tar med seg hjem nye ideer som kan være med på å forme morgendagens løsninger.


Program

Dag 1 - Fusion Lab
12.00 - 17.30 - WeWork Waterhouse Square, Building 3, 138 Holborn, London EC1N 2SW

Vi besøker Deloittes Fusion Lab – designet for å gi kunder informasjon og innsikt i trender og teknologier som vil påvirke deres egen organisasjon, i tillegg til å muliggjøre samhandling og gi inspirasjon til nye forretningmodeller. Fusion Lab sin visjon er å lede en ny æra av innovasjon og være med å forme fremtiden FS-industri i samarbeid med våre kunder og det globale fintech-økosystemet, med mål om å gi kunder en tankevekkende opplevelse som adresserer sine mest komplekse utfordringer og ambisjoner.

Ekspertene i Fusion Lab vil skreddersy et opplegg tilpasset NCE Finance Innovation og vi forventer gode diskusjoner med blant annet spennende selskaper som Revolut.

Dag 2 - Market Gravity & Level39

Detaljert program kommer senere.
* noen endringer påregnes og programmet oppdateres fortløpende


  • Hvem kan delta: Ledere/mellomledere i NCE Finance Innovation med interesse for teknologi, digitalisering og fintech trender.

  • Antall plasser: 15

  • Egenandel: 1800 NOK (bindende påmelding - faktura ettersendes)

  • Deltakere betaler selv flyreise og overnatting (anbefalinger til fly/hotell? Ta kontakt med oss på info@financeinnovation.no)

  • Deloitte og NCE Finance Innovation arrangerer felles lunsjer/middager

  • Vi har lagt opp til at programmet begynner kl. 12:00 den 13 mars slik at man skal kunne reise inn samme dag. Vi avslutter den 14 mars ca kl. 16.00

Spørsmål? Ta kontakt med Rea og Arne Magnus, rea@financeinnovation.no