Media

 

nrk_sbanken.jpg
 

Behovet for å dyrke frem talentene når det gjelder datasikkerhet er stort, og bedrifter bør omfavne de som tester datasystemene med stor takknemlighet”

- Christoffer Hernæs, Chief Digital Offficer, Sbanken


DN - Signicat.jpg
 

“Vårt første oppdrag fikk vi av Sparebank 1 Gruppen om å lage BankID-løsninger for dem. Det var starten på det som skulle bli BankID-eventyret i Norge.  ”

- Gunnar Nordseth, CEO i Signicat


NEW-shifter.jpg
 

“Vi kan komme inn på eiersiden og gi fart til prosjektene. Vi henter inn teknologer og designere, og bruker nettverket vårt for å få inn de riktige partnerne.”

- Hans Kristian Aas, partner i New


Ipad-Shifter-ChampionsLeague.jpg
 

“Nettverkene og kunnskapen vi får gjennom å bli med på et slikt program, blir viktig for oss i tiden fremover.”

– Carl-Nicolai Wessmann, gründer og CEO i Spiff


DNB Nyheter_Bergen Storfavoritt.jpg

“Millenniumsgenerasjonen er kinesisk middelklasse. Kinesere i slutten av tyveårene og starten av tredveårene, ligger i snitt fem til seks år foran europeiske «millennials». De er høyt utdannet, omlag halvparten er gift, og de har kjøpekraften til foreldregenerasjonen i Europa”

- Sikander Hauser, AliPay


DN - forbrukslån Monobank-Hoyre.jpg

“Vi er veldig entusiastiske for å fusjonere med Brabank og skape en veldig sterk plattform for å fortsette veksten i det nordiske forbrukermarkedet, det vi ser attraktive muligheter sammen”


– Bent Gjendem, CEO i Monobank


tjommi grunder Henrik.jpg


”Prisjegeren fikk over 12.000 brukere gjennom julen, men hevder butikkene hindrer ham i å tjene penger. Nå bretter Henrik Johannessen (22) opp ermene”.

– Henrik Johannessen, gründer i Tjommi


ticketcoeuropa.jpg

-Vi henter inn 10 millioner euro for å gi gass i Storbritannia, Polen og Sverige og åpne to land til.

- Carl-Erik Moberg, gründer i Ticketco


NRK - Tjommi sak.jpg

“Jeg ville automatisere prosessen med å få penger tilbake og lage noe som mange kunne bruke”

- Henrik Johannesen, gründer i oppstartsselskapet Tjommi


DN - NHH executive MBA.jpg

“Næringslivet har etterspurt et slikt program, og vi mener det er et viktig og fremtidsrettet studieprogram som vil gi morgendagens fintech-ledere det de trenger i fremtidens arbeidsliv”

- Øystein Thøgersen, rektor ved NHH


SPV - alle bankkontoer - Knowit-FinanceInno-media-Venstre.jpg

“Du får full oversikt på et sted, og mulighet til å betale alle dine regninger fra en nettbank, uansett om du har kontoer i andre banker. Èn innlogging med BankID holder”

- Bjørg Marit Eknes, konserndirektør for Innovasjon og kundeopplevelse i Sparebanken Vest.


SSF - Gladnyhet - Knowit-FinanceInno-media-Hoyre.jpg

“Vi er ein av dei første bankane i landet som har fått dette til”

- Falk Tewes, leiar for arkitektur og innovasjon i Sparebanken Sogn og Fjordane.


“Finance Innovation skal styrke samarbeidet mellom aktørene innen finans og teknologi for å ta en ledende posisjon innenfor et område der Norge allerede ligger langt fremme.”

nhh.no


Venstre-CW-NCE-rekordtid-Finance-Innovation.jpg
 

“Det er et par ting som er veldig viktig for oss. For det første så får vi et mandat og en større anledning til å gjøre mer i andre regioner enn der vi er.”

Atle Sivertsen, daglig leder i NCE Finance Innovation


Hoyre-Shifter-ti-nye-klynger-NCE.jpg
 

“Dette er fantastiske nyheter. Vi kan sette enda større fart i arbeidet med innovasjon både nasjonalt og internasjonalt.”

Atle Sivertsen, daglig leder i NCE Finance Innovation


Ipad-BT-banksamarbeid-Finance-Innovation.jpg
 

“Finance Innovation, den nye bankteknologi-klyngen i Bergen, får NCE-status. Det vil si at de får mer penger til å utvikle ny teknologi, som for eksempel Vipps.”

BT.no


Venstre-Adressa-Tronderske-ideer-bankverden.jpg

“Nettverk som Fintech Trondheim, møteplasser og inkubatorer some SpareBank1 SMNs F3 og NTNU Accel kan hjelpe unge teknologientusiaster med å komme i gang. De knytter seg sammen med det bergenske Finance Innovation og miljøer i Oslo, slik at banker og teknologigrundere kan utveksle erfaringer og kunnskap over fylkesgrensene.”


Hoyre-CW-eksportsuksess.jpg

"Når vi ser på medlemmene i klyngen, så er det jo i mange tilfeller konkurrenter i samme marked og bransje det dreier seg om. Det er egentlig en styrke.
Det skaper synergier ved at konkurrenter samarbeider. Så jeg tenker på klyngen som et stort tverrfaglig team.

– Atle Sivertsen, daglig leder i Finance Innovation


Ipad-SPV-ny_bank.jpg

"Den nye banken skal bli neste generasjons mobilbank. Vi har et unikt utgangspunkt med det som er kåret til Norges beste mobilbank og sannsynligvis landets beste teknologimiljø innen brukeropplevelser." 

– Jan Erik Kjerpeseth, konsernsjef i Sparebanken Vest


Venstre-Shifter-PSD2.jpg
 

"Norske banker er tjent med å ta en mer offensiv holdning til EUs nye betalingsdirektiv, PSD2. Sammen med Sparebanken Vest og Sparebanken Sogn og Fjordane har vi derfor startet et prosjekt for å gjøre PSD2 til en realitet i god tid før det kreves av oss."

– Christoffer Hernæs, digitaliseringssjef i Sbanken


Hoyre-fintech-inkubator.jpg
 

"Vi skal lage Bergen Fintech Hub til høsten.  Det blir et fysisk sted her på huset, tenk som eksempel Mesh i Oslo, der små fintechselskaper kan komme og sitte sammen med andre"

– Atle Sivertsen, daglig leder i Finance Innovation

“Finance Innovation skal styrke samarbeidet mellom aktørene innen finans og teknologi for å ta en ledende posisjon innenfor et område der Norge allerede ligger langt fremme.”

nhh.no


View older media coverage in our archive.