30.
Okt

 

PSD2 er innført - hva nå?

Dato: 30 Oktober, 15:00 - 17:30
Sted: Media City Bergen

Cicero Consulting, Itera og NCE Finance Innovation inviterer til et nettverkstreff onsdag 30. oktober på Media City Bergen der vi setter fokus på hvor bankbransjen står og hvor den er på vei.

I snart to år har PSD2 og de fundamentale endringene direktivet medbringer vært den store «snakkisen» i bransjen, men enn så lenge har det kun resultert i begrenset datautveksling av kontoinformasjon. Bankene hevder at de med dette setter kunden i høysete, selv om en fersk undersøkelse utført av Cicero Consulting viser at folk flest ikke bryr seg om å holde oversikt over kontoer i andre banker.

Tiden er kommet for at bankene løfter blikket og ser utover PSD2 for å gi reell kundeverdi. Bli med oss og hør hva nøkkelpersoner som Knut Anders Wangen fra Danske Bank, Joakim Sjöblom i Minna Technologies, Kristine Ursfjord i Sparebank 1 mener blir viktig for å vinne kundenes gunst i tiden fremover.

I tillegg vil Stefan Astroza, analysesjef i Cicero Consulting, dele fersk innsikt fra en rapport om norske forbrukeres behov, holdninger til privatøkonomi og fremtidens banktjenester.

Bli med og hør banker, fintech-selskaper, og sentrale bransjeaktører dele sine erfaringer og perspektiver rundt PSD2, Open Banking og fremtidens bankbransje.

Det blir enkel servering og nettverking etter arrangementet.

PS: Dette er et gratis arrangement og det er begrenset med plasser!


SPEAKERS

Knut Anders Wangen, 
Kommersiell direktør - Danske Bank
Joakim Sjöblom, 
CEO and founder - Minna Technologies
Kristine Ursfjord, 
Partneransvarlig PM Kundefront - Sparebank 1 Utvikling
Johnny Anderson, Leder for konseptutvikling - Sbanken
Marianne Wik Sætre, Direktør Innovasjon og digitale kanaler - Fana Sparebank
Rune Mai, CEO - Nordic API Gateway / Spiir
Kristian Enger, 
Konserndirektør - Itera
Stefan Astroza, 
Analysesjef - Cicero Consulting


Arrangeres av: